About Us

DMV

DMVarer er en innovativ bedrift som leverer unike løsninger og produkter som gleder forbrukeren. Alle våre varer kommer fra anerkjente leverandører fra hele Europa. Takket være våre motiverte og erfarne medarbeidere som elsker å finne smarte løsninger på utfordringer kan vi tilby med det meste innenfor til hus, hytte og hage. 

Våre produkter

Vi leverer hovedsakelig hagestuer, anneks, redskapsboder, innglassing av veranda, balkong og terrasser, skyvedører og andre typer aluminiumskonstruksjoner etter skreddersydde mål. Vi har ytterdører, verandadører, foldedører, vinduer og andre varer tilknyttet hus, hytte og hage. Komplette løsninger ferdig montert etter kundens ønske. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som kan stå for hele eller deler av monteringen. Alt etter kundens ønske. 

Våre verdier

Alt vi leverer skal være perfekt og i henhold til gjeldende forskrifter. 

Alle kunder er viktige for oss, og fornøyde kunder kommer alltid tilbake. Derfor forsøker vårt team alltid å lytte til kundens utfordringer og ønsker, for å kunne tilby en effektiv og tilfredsstillende løsning. 

Samarbeidspartnere

DMVarer er alltid på utkikk etter samarbeidspartnere! Sammen styrker vi hverandre og hjelper hverandre slik at vi kan tilby enda bedre løsninger til kundene våre. Dersom dere er interessert i et samarbeid med oss, ta kontakt så ser vi på hva vi kan få til i fellesskap.