Glassrekkverk

Glassrekkverk er en populær og allsidig løsning for både interiør og eksteriør utsmykning av boliger. De er kjent for å være slitesterke, praktiske, stilige og sikre. Våre glassrekkverk er spesielt designet og produsert med fokus på høy kvalitet og estetisk appell, og de kan tilføre både moderne og klassiske stiler til gårdsplassen, balkongen eller trappen din.

Vi tilbyr ulike typer glassrekkverk for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Du kan velge mellom toppmonterte og frontmonterte rekkverk med stolper som er laget av rustfritt stål eller syrefast stål. Disse stolpene gir ikke bare støtte og stabilitet, men gir også en ekstra visuell appell til rekkverket. Vi tilbyr også frontmonterte rammeløse glassrekkverk som festes med syrefaste stålbolter, og toppmonterte og frontmonterte U-formede aluminiumsprofiler uten ramme. Disse rammeløse alternativene gir et rent og moderne utseende samtidig som de opprettholder sikkerheten.

Når det gjelder glasset i glassrekkverket, gir vi deg valgmuligheter for å tilpasse det etter din stil og behov. Vi tilbyr forskjellige tykkelser, som 8 mm, 10 mm, 12 mm, 16 mm og 20 mm, slik at du kan velge det som passer best for deg. Du kan også velge mellom herdet glass eller herdet og laminert glass, avhengig av ønsket sikkerhetsnivå og krav. For å tilføre ekstra estetikk kan du også velge farget glass, matt glass eller klart glass. Uansett hva du velger, leverer vi glassrekkverk med børstede eller polerte kanter av meget høy kvalitet for å sikre et elegant og sofistikert utseende.

Glassrekkverk er ikke bare en vakker tillegg til ditt hjem eller bygning, men de er også enkle å vedlikeholde og har lang levetid. De gir en trygg barriere samtidig som de tillater en åpen og uhindret utsikt. Ved å velge våre glassrekkverk, får du en pålitelig og holdbar løsning som kan forbedre både utseendet og funksjonaliteten til din bolig.


Du liker kanskje