Om Oss

DMVarer

Takk for interessen din for DMVarer! Vi er dedikert til å levere kvalitetsprodukter og skape fornøyde kunder. Vi tilbyr et bredt utvalg av brukervennlige og innovative produkter til hus og hage, og vi jobber kontinuerlig for å være en pålitelig leverandør.

En av våre spesialiteter er aluminiumskonstruksjoner. Vi tilpasser og produserer skreddersydde løsninger etter kundens behov. Enten det er en skyvedør, vinduer, drivhus eller terrassetak du er på jakt etter, kan vi levere produktene som passer perfekt til din situasjon.

Vi setter stor verdi på innovasjon og høy kompetanse. Vårt erfarne team er dedikert til å utvikle nye og smarte løsninger for å møte kundenes behov. Vi ønsker å være ledende i bransjen og jobber kontinuerlig med å forbedre våre produkter og tjenester.

Vi tar også ansvar for samfunnet og miljøet. Vi sørger for at våre produkter er i samsvar med gjeldende forskrifter og at de er produsert på en bærekraftig måte. Vi setter kundetilfredshet høyt, og vi jobber hardt for å sikre at våre kunder er fornøyde med våre produkter og tjenester.

I tillegg til vårt dedikerte team jobber vi tett med pålitelige samarbeidspartnere, inkludert erfarne montører. Vi sikrer at installasjonen av våre produkter blir gjort på en profesjonell og optimal måte. Vi er alltid åpne for nye samarbeid og verdsetter kunnskapsdeling for å kunne tilby enda bedre løsninger til våre kunder.

Hvis du er interessert i våre produkter eller ønsker å diskutere mulighetene for et samarbeid, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg og være med på å oppfylle dine behov og ønsker!

DMVarer sørger for

Vi jobber hver dag for å bevare vårt felles verdigrunnlag.

Vi sikrer produktkvalitet

icon-quality

Gratis konsultasjon til alle

icon-support

Vi forholder oss alltid til avtalte frister

icon-time

Rask levering

icon-delivery
om-oss-1

DMVarer tilbyr

Oppdag et bredt spekter av kvalitetsprodukter hos DMVarer! Fra elegante vinterhage-systemer til moderne glassrekkverk, praktiske pergolaer og funksjonelle anneks, tilbyr vi alt du trenger for å forbedre ditt hjem eller kontor. Utforsk også vårt utvalg av dører, vinduer, badestamper i fiberglass, glassprodukter og Velux-vinduer. Skap et vakkert og komfortabelt hjem eller kontor med våre pålitelige løsninger.

  • Vinterhage systemer
  • Glassrekkverk
  • Pergola
  • Drivhus
  • Anneks og boder
  • Velux takvinduer
  • Badestamp i fiberglass
  • Glassprodukter
  • Vinduer
  • Dører
produkt

Våre prosjekter

Alle nyheter