Tjenester

Vi er glade for å kunne tilby monteringstjenester for nesten alle produktene vi selger hos DMVarer. Mens vi spesialiserer oss i aluminiumssystemer, kan vi også hjelpe med å installere og montere drivhus, vinduer, dører, glassrekkverk, pergolaer og hagestuer. For å sikre best mulig kvalitet og profesjonalitet, samarbeider vi også med pålitelige partnere som er dyktige innen monteringstjenester. Vi ønsker å sikre at produktene våre blir montert og installert på en måte som garanterer sikkerhet, funksjonalitet og estetikk. Vi setter alltid av tid til å avtale montering individuelt, slik at vi kan ta hensyn til prosjektets behov og stedets spesifikke forhold. Vårt mål er å sikre en vellykket og problemfri installasjon som tilfredsstiller våre kunders forventninger.

Absolutt! Hos DMVarer tilbyr vi også konsultasjonstjenester på telefon eller e-post, og måling (etter avtale) for å sikre nøyaktig tilpasning og optimale resultater for våre kunder. Vi forstår viktigheten av å ha riktig informasjon og nøyaktige målinger før du velger og installerer våre produkter. Våre eksperter er tilgjengelige for å gi råd og veiledning basert på dine behov og prosjektets spesifikasjoner. Vi tar oss tid til å konsultere deg om valg av produkter, materialer, design og funksjonalitet, slik at du kan ta informerte beslutninger. Våre målingstjenester sikrer nøyaktige dimensjoner og tilpasninger, og gir et solid grunnlag for en vellykket installasjon. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en konsultasjon og måling for ditt prosjekt.

Ja, vi tilbyr også tjenester for justering og utskifting av skadede eller defekte deler på våre produkter. Våre erfarne teknikere kan håndtere alt fra mindre justeringer til større reparasjoner og utskiftninger av deler, og sikrer at produktet fungerer optimalt og ser bra ut. Hvis du har problemer med et av våre produkter, kan du kontakte oss for å avtale en inspeksjon og reparasjon. Vi kan gi deg råd om det beste alternativet for å løse problemet, enten det er å justere en dør eller bytte ut en ødelagt del. Vi tar alltid hensyn til kundens budsjett og behov, og jobber for å finne den mest kostnadseffektive og holdbare løsningen.