Vinterhage I aluminium med integrert solceller

Vinterhager i aluminium med uisolerte profiler er virkelig populære for de som ønsker å utvide bruken av uterommet og skape en beskyttet og komfortabel atmosfære. Disse vinterhagene er spesielt designet med solide profiler som tåler snø og vind, og de tilbyr dermed en pålitelig og robust konstruksjon.

Konstruksjonen er laget av høykvalitets aluminium, noe som gir både styrke og holdbarhet. Aluminium er et lettvektsmateriale som samtidig er motstandsdyktig mot korrosjon, og det gir derfor en solid struktur som kan motstå påkjenningene fra værforholdene over tid. Det kan også være mulighet for ekstra forsterkning i bærende konstruksjoner for å øke styrken ytterligere.

Estetikk er også en viktig faktor i designet av disse vinterhagene. Aluminiumsprofilene er elegant utformet for å gi et tiltalende utseende som passer inn i ulike arkitektoniske stiler. Den nøyaktige skjæringen av profilene etter dine spesifikasjoner sikrer en perfekt passform og tilpasning til ditt spesifikke område.

Når det gjelder valg av glass, tilbyr vinterhagene alternativer som 10 mm herdet laminert klart eller brunt/gråtonet glass, eller 16 mm polykarbonat i klart, hvitt eller bronsefarge. Herdet laminert glass gir styrke og sikkerhet, mens polykarbonat er kjent for sin slagfasthet og isolasjonsegenskaper. Valget av glass avhenger av preferanser når det gjelder lysgjennomtrengning, fargetoner og energieffektivitet.

Inntegrerte takrenner er en praktisk funksjon som sikrer effektiv avrenning av vann og hindrer vannlekkasje. Dette bidrar til å opprettholde en tørr og behagelig atmosfære inne i vinterhagen.

Ved å integrere skyvedører for innglassing, kan vinterhagen enkelt transformeres til en beskyttet utendørs oase om våren og høsten. Dette gjør det mulig å nyte uterommet uavhengig av værforholdene. Enten det er regn, vind eller kjøligere temperaturer, kan du fortsatt glede deg over frisk luft og naturen uten å forlate vinterhagen.

Vinterhager i aluminium med uisolerte profiler er et svært populært valg. Med sin sterke og elegante konstruksjon, ulike glassalternativer og muligheten til å tilpasse størrelsen etter dine behov, kan du skape en praktisk og behagelig utvidelse av boarealet ditt. Uavhengig av været er det alltid en god tid å være ute i en vinterhage.

Solceller:

Vi kan også tilby en konstruksjon av aluminiumsprofiler der solceller kan brukes i stedet for vanlig glass eller polykarbonat. Dette er for tiden et svært populært alternativ for de som ønsker å spare penger og samtidig ta ansvar for naturen og dens renhet. Aluminiums konstruksjon tak kan også brukes som carport. Hvis du har et solceller integrert i takkonstruksjonen, kan du lade opp bilen din, elektrisk sparkesykkel eller annet elektrisk transportmiddel eller husholdningsutstyr. Ta kontakt med oss, og DMVarer-teamet skal finne riktig løsning for deg

 


Du liker kanskje